390 North Orange Avenue, Suite 2300 | Orlando, FL 32801 | USA
+1 855-510-2240
FDA Registratie

Bedrijven in de Verenigde Staten en andere landen die producten voor de Amerikaanse markt vervaardigen, verwerken, verpakken of opslaan, moeten zich bij de FDA registreren, tenzij het betrokken bedrijf een vrijstelling ontvangt onder de FDA-voorschriften.

FDA REGISTRATIE

ITB HOLDINGS LLC helpt bedrijven om te voldoen aan de Amerikaanse FDA-voorschriften.

Handdesinfectans

De corona-pandemie heeft de verkoop van handdesinfectiemiddelen in de detailhandel aanzienlijk verhoogd.

De handdesinfectiemiddelen zijn het belangrijkste hygiëneproduct in de VS. In ziekenhuizen vertrouwen patiënten en personeel op de effectieve bescherming die de antibacteriële gel biedt. Bij correct gebruik verwijdert het op betrouwbare wijze 99,9 procent van alle schadelijke ziekteverwekkers en voorkomt het de overdracht van ziekten.

Alcoholische doekjes

Alcoholische, gebruiksklare doekjes voor zachte desinfectie en reiniging van medische hulpmiddelen en medische inventaris en allerlei soorten oppervlakken in de buurt van de patiënt.

Mond-neusademhalingsmasker KN95 (FFP2)

Halfgelaatsmaskers (FFP) zijn objecten van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) in het kader van arbeidsveiligheid en zijn bedoeld om de drager van het masker te beschermen tegen deeltjes, druppeltjes en aërosolen.

Een N95-masker wordt door artsen gebruikt om 95% van de kleinste deeltjes op te vangen. In tegenstelling tot medische maskers, zijn N95-ademhalingstoestellen beter op uw gezicht bevestigd en kunnen deeltjes in de lucht worden gefilterd.

Medisch wegwerpmasker (Chirurgisch Masker)

Om andere mensen te beschermen tegen druppeltjes speeksel of slijm van de drager!

Om het hoofd te bieden aan de huidige crisis met betrekking tot de insluiting van Covid-19-, MNS- en FFP-maskers, die verkrijgbaar zijn in de Verenigde Staten van Amerika, Canada, Australië of Japan, kunnen ze ook in Nederland verhandelbaar zijn, zelfs als ze geen CE / NE hebben -Identificatie.

Vergoedingen

Exporteert uw bedrijf in plaats daarvan andere producten?

Onze tarieven zijn het laagst in de Verenigde Staten.
Kijk hieronder.

VOEDSEL
FDA Registratie
$99.00
SUPPLEMENTEN
FDA Registratie
$99.00
CONSERVEN
FDA Registratie
$350.00
MEDISCHE APPARATUUR
FDA Registratie
$350.00
MEDICIJN
FDA Registratie
$350.00
COSMETICA
FDA Registratie
$350.00
Ik weet niet zeker waar ik moet beginnen?
Neem contact op
Chat nu

24/7 ONLINE HULP